Dan före dopparedan

Jo men tjena! Nu är det cirka 45 minuter tills julafton börjar och jag sitter hemma hos familjen Sjöblom/Halvarsson. Det är en tradition att vi är här kvällen innan julafton och spelar bingo. Denna jul har jag inte ens nån julkänsla, så sjukt dålig vinter, fan. 
Idag blev jag väckt av Isak runt halv tio och gick upp runt tio. Direkt så ringde mamma mig och frågade om vi skulle luncha tillsammans. Så klockan elva satt vi nere på Finess och käkade lunch. Efter ett tag så träffade vi mormor och Towe. Jag stannade kvar nere på Ljusdal med dom och sen åkte jag med till mormor då Anna och Anders också kom upp en sväng så jag fick träffa dom innan jul. Nu ska jag iallafall gå hem och sova, puss.

23 December

Klockan är nu 00.36 och jag har nyss kommit hem. Dagen har varit kass på alla sätt och vis, inget har gått mig väg och jag har säkert gråtit 5 gånger. Men nu börjar allt komma på sin plats igen hoppas jag. 
Igår var jag ju hos Jonas hela kvällen, inte så lyckad kväll. Jag drog hem runt 10 imorse när dom sov. Ikväll har jag varit med Moa och Janko. Imorgon blir det en "ligga hemma och titta på serier" dag. Men jag ska nog ta och sova nu, puss.

21 December

Hej vänner!
Nu har det gått tre dagar sedan jag skrev och om jag ska vara ärlig så har jag gjort en väldigt massa på dom tre dagar. 
På onsdagen då jag hade en överraskning till en person så stod jag på stationen då Lucas kom hem ifrån Gambia och han visste inte om nånting, hihi! När jag hade träffat han så åkte vi direkt hem till honom där vi fick mat av Linda, sen tittatde vi på film tills pappa kom och hämtade mig runt nio. 
På torsdagen så var det dansdag hela dagen, vilket är höjdpunkten på hela terminen. Det är helt galet kul, man blir faktiskt riktigt glad av att dansa. Min danskavaljer blev Edvin. Direkt efter vi slutat så åkte jag till Towe så hon fick fixa mig till julfesten på kvällen. Klockan fyra så åkte jag på borrbyggdegård och soundchecka. Julfesten var slut runt åtta och då åkte jag med mamma och handla. 
 
 
Igår så sov jag ganska så länge och sen drog jag ut med Isak och köpte de sista julklapparna. Direkt när vi kom hem så åkte jag till Lucas, men där vart jag inte så länge heller för vi åkte till Tom i Järvsö där Anton, Jonas, Tom och Carro också. Somnade runt fyra där. Klockan ringde runt 9 då vi skulle till backen. Det är vad jag har gjort de senaste dagarna. Blev skapligt långt men jaja. Puss
RSS 2.0